V naši Okrepčevalnici Vam nudimo širok izbor kraških dobrot s hladnimi predjedmi, kot so narezki s suhomesnatimi izdelki (pršut, panceta, salama) in toplimi kot so juhe, kraška jota, špinačni štruklji, domači njoki z jurčki ter raznimi drugimi omakami.

Za glavne jedi nudimo izbor mesa na žaru, pa razne fileje (kraški, jurčki), dunajske, ljubljanske zrezke pa seveda tudi izvrstne kalamare. Poleg prilog nudimo sezonsko zelenjavo iz domačega vrta.

Lahko pa se pohvalimo s široko ponudbo italijanske kulinarike, domačo lazanjo in seveda veliko ponudbo pizz.

Med sladicami so najbolj prepoznavni domači kraški štruklji, sadne pite, razni zavitki. V ponudbi imamo tudi torte, razne rulade, tiramisu ter palačinke z raznimi nadevi.

V prijetnem domačem ambientu vas v naši Okrepčevalnici Štoka čaka prijazna postrežba in predvsem okusna domača hrana.

Za pogostitev ponujamo notranji prostor, kjer je na razpolago 45 sedežev v dveh jedilnicah (20, 25) in zunanjo teraso pod hrasti, kjer je na razpolago 35 sedežev.

V naši bližini je mnogo izletniških točk, ki jih lahko obiščete z avtom ali kolesom kot so: v Tomaju hiša Srečka Kosovela, Botanični vrt v Sežani, Kobilarna Lipica, Škocjanske jame, grad v Štanjelu…

Imamo tudi velik parkirni prostor za vaša vozila. Za krajšanje prostega časa vam je na voljo brezplačen dostop do interneta, ter brezplačna uporaba wireless-a.